Nieuwjaarswens_2019-3.jpg

Je kunt je op elk moment van het jaar aanmelden als jeugdlid bij tennisvereniging Wapenveld met of zonder tennislessen.

Wil je alleen jeugdlid worden van onze vereniging zonder tennislessen, dan is het mogelijk je hier direct digitaal aan te melden via ‘word lid'

Het is natuurlijk vrij logisch en aan te raden om bij je aanmelding als jeugdlid ook direct te starten met tennislessen. Onze trainers bekijken in welke trainingsgroep je geplaatst kan worden. Dit kan op elk moment van het jaar, waarbij plaatsing vrijwel altijd lukt. Liever zien we je aanmelding voor 1 april of 1 oktober, zodat je direct kunt starten met de eerste les van de zomer- of wintertraining.

Tenniskids koplogo 1 bij TVW

Tennislessen en Tenniskids

Kinderen van 4 t/m 12 jaar worden voor de lessen geplaatst in Tenniskids (rood, oranje of groen). Dit is een nieuw lesprogramma van de KNLTB, die TV Wapenveld al jaren toepast. Zie voor meer informatie Tenniskids en jeugdtraining.

Vanaf 13 jaar wordt je in een trainingsgroep met andere jeugdleden geplaatst.

In het zomerseizoen (april t/m sept) hebben we voor nieuwe jeugdleden de eerstejaartsaanbiedingen. Deze houden in:

Zomer 2018 Eerstejaars aanbieding voor jeugd 

  • 20 lessen voor maar 74 euro
  • jeugdlid worden voor de halve contributie (zie de contributies)
  • start lessen per april 2018
  • periode begin april t/m eind september
Voor de 1e jaars aanbieding betaal je de kosten voor de lessen, in rekening gebracht door de trainer, en de kosten voor de halve contributie, in rekening gebracht door onze club.

Stroom je later in na de 1e lesweek dan worden de kosten aangepast voor de resterende lessen. 


Winter 2018/2019; Tenniskids Snuffelrood of basis-8 (rood)

In het winterseizoen (okt 2018 t/m maart 2019) kun je ook starten met tennislessen. Kinderen van 5 t/m 8 jaar kunnen zich opgeven voor 10 lessen Tenniskids Snuffelrood op vrijdagmiddag in tennishal ’t Olde Veld. Snuffelrood wordt gegeven in 2 series van 10 lessen; de eerste serie is van oktober t/m december 2018 en de tweede serie van januari t/m maart 2019.

Kinderen kunnen bij Snuffelrood, zoals de naam het al aangeeft, snuffelen aan tennis. In de 2 x 10 lessen krijgen de kinderen oefeningen en spellen in de geest van Tenniskids rood. Snuffelrood is om te kijken of je tennissen leuk vindt zonder de verplichting direct lid te worden. De kinderen kunnen in april 2019 gebruikmaken van de eerstejaarsaanbieding. Snuffelrood gaat alleen door bij voldoende aanmeldingen; bij te weinig aanmeldingen kunnen we je altijd plaatsen in een groep basis-8 rood.

Kinderen vanaf 8 jaar kunnen lessen volgen in een groep basis-8 rood (groep van 8-10 op 1 tennisbaan) of in een groep basis-8 (groep van 8 op 2 tennisbanen). Je betaalt de normale trainingskosten; zie wintertraining. Pas in april ga je gebruikmaken van de eerstejaarsaanbieding en wordt je jeugdlid van TV Wapenveld.

Aanmelden als jeugdlid

Voor meer informatie over aanmelding als jeugdlid en tennislessen kun je terecht bij: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Het weer

 

Agenda

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28

Afhangbord

Klik hier om digitaal af te hangen

Sponsoren

Auto-Eilander
Joostema
Compagnen Riphagen
Hallo Reclame