Foto_header_TVW_2016-32.jpg

TVW 2018 Poster Zomerchallenge 12 vierkant 100 100Speel je een teamsport en hebben jullie een zomerstop, maar wil je toch graag fit blijven in de zomer?

Of sport je vaak binnen en wil je in de zomer graag naar buiten? Of wil je in de zomer gewoon graag de tennissport uitproberen? Of wil je met een familielid of bekende, die al lid is bij onze club, samen tennissen? Dan dagen we jou uit met de Zomer Challenge!

De Zomer Challenge is een compact lidmaatschap waarbij je drie maanden vrij kunt tennissen wanneer het jou uitkomt, je krijgt 4 tennisclinics van onze tennisleraren en je doet mee aan het Zomer Challenge eindtoernooi (september). Je kunt je individueel inschrijven, of met vrienden/teamgenoten.

Wat biedt de Zomer Challenge:

• Je ontvangt een lidmaatschap voor de maanden juni, juli en augustus om vrij te tennissen wanneer het jou uitkomt.
• Je krijgt 4 tennisclinics onder begeleiding van een gecertificeerde trainer.
• Je neemt deel aan het Zomer Challenge eindtoernooi.
• Kosten: € 49,-

Wij dagen je uit om binnen drie maanden klaar te zijn voor het Zomer Challenge eindtoernooi. Doe je mee?


Leden kunnen meehelpen als ambassadeurs!
Ook familieleden, bekenden of naasten van onze leden mogen natuurlijk gebruikmaken van deze zomeraanbieding. We dagen onze leden uit om deze Zomer Challenge onder de aandacht te brengen van familieleden, buren, vrienden, kennissen, etc. Jullie zijn onze ambassadeurs die deze Zomer Challenge tot een succes kunnen maken.

De Zomer Challenge zal ook via de social media, Schaapskooi en een huis-aan-huis flyer in Wapenveld onder de aandacht worden gebracht. De PR-machine voor deze Zomer Challenge draait op volle toeren, maar één ding is zeker dat deze aanbieding van de Zomer Challenge voor 49,00 euro geen nepnieuws is!!

Voor meer informatie of aanmelden, neem contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Han Hullen, namens het bestuur.TVW 2018 Poster Zomerchallenge 12 600

Het weer

 

Agenda

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28

Afhangbord

Klik hier om digitaal af te hangen

Sponsoren

Sellies
Chateau
Rijs Solutions
Compagnen Riphagen