Header-jubileum-40-jaar-TVW-1.jpg

Op zaterdag 31 maart heeft Jacco Eltingh als afsluiting van de Open Dag de nieuwe tennismuur bij Tennisvereniging officieel geopend. De tennismuur is eind vorig jaar door kunstschilder Rene Kinket voorzien van een fraaie beschildering, waarbij voormalig proftennisser Jacco Eltingh het uitgangspunt was. Dit als eeuwig eerbetoon voor de geweldige tenniscarrière van erelid Jacco Eltingh, die is gestart bij tennisvereniging Wapenveld.

Voorzitter Han Hullen bedankte allereerst de vele clubvrijwilligers die in de afgelopen periode hebben meegeholpen aan de totstandkoming. Joop en Antoine Sellies werden met nadruk bedankt voor het vele zware werk dat deze mannen hebben verricht. Vervolgens werd Rene Kinket in het zonnetje gezet en bedankt voor de vele uren die hij aan de tennismuur heeft besteedt. Marielle Augustinus van Rabobank Noord Veluwe overhandigde symbolisch een cheque aan voorzitter Han Hullen, die hiervoor zijn dank uitsprak. Tennisvereniging Wapenveld heeft 1500 euro via het Coöperatiefonds Rabobank NV ontvangen om de tennismuur met beschildering en blauwe kunststoffen vloermatten mede te kunnen realiseren.

Jacco en jeugdlid Tess schoven twee zeildoeken als in een theater opzij als officiële opening van de tennismuur. Jacco gaf aan dat de tennismuur uitstekend geschikt is om te oefenen en niet alleen voor de jeugd, maar ook voor de oudere tennissers. Met een paar oefeningen liet Jacco zien dat hij nog altijd de precisie heeft om de fraaie richtpunten op de tennismuur te raken. ‘Het mooie is dat je nooit kunt winnen van de tennismuur’, aldus Jacco. Een geweldig vooruitzicht voor hem, want niemand gaat ooit nog winnen van de tennissende Jacco op de tennismuur.

De opening was het sluitstuk van de drukke en gezellige Open Dag, die daarvoor was begonnen met een clinic voor de leden en voor iedereen die wilde kennis maken met tennis. Een succesvolle middag, die veel nieuwe leden bij de jeugd en senioren heeft opgeleverd. Jeugd t/m 17 jaar kan via een speciale eerstejaarsaanbieding 20 lessen volgen en jeugdlid worden van de vereniging voor de halve prijs. De senioren kunnen eerst 5 gratis tennislessen volgen bij één van de tennistrainers, voordat ze beslissen of ze lid worden voor de halve prijs en vervolglessen nemen. Iedereen, die belangstelling heeft om kennis te maken met tennis en tegen de ‘Jacco’ op de nieuwe tennismuur wil tennissen, kan de komende maanden gebruik maken van deze aanbiedingen. Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor meer info en de voorwaarden.

 

Opening tennismuur TVW 31 maart 2018 1a


Opening tennismuur TVW 31 maart 2018 1b

Opening tennismuur TVW 31 maart 2018 1c

Opening tennismuur TVW 31 maart 2018 2

Opening tennismuur TVW 31 maart 2018 3

Opening tennismuur TVW 31 maart 2018 5

Het weer

Agenda

Afhangbord

Klik hier om digitaal af te hangen

Sponsoren

Hallo Reclame
Delta Advies
Rijs Solutions
Chateau