Header-jubileum-40-jaar-TVW-1.jpg

clubkas logo vs vierkant 1 150pixDe komende weken gaat Rabobank Noord Veluwe van start met de Rabobank Clubkas Campagne. Hierbij bepalen klanten van de Rabobank welke vereniging een bijdrage krijgt.

 

 Ook onze tennisvereniging doet dit jaar mee aan deze Rabobank Clubkas Campagne om de clubkas te spekken. Wij doen daarom een beroep op onze TVW-leden, die klant én lid zijn bij de Rabobank.

Logo Spekjouwclub 400pix

Hoe werkt het?
Elke klant van de Rabobank kan maximaal 2 stemmen van elk € 7,50 uitbrengen op zijn/haar favoriete vereniging. Klanten dienen wel voor 1 maart 2018 lid te zijn om te mogen stemmen voor de Clubkas Campagne.

Ben ik wel lid van de Rabobank?
Check onder ‘mijn gegevens’ van je internetrekening of je lid bent van de Rabobank.

Nog geen lid?
Vraag het gratis lidmaatschap nu direct aan op www.rabobank.nl/noordveluwe. Het snelst is om te bellen naar 0341-466600 (vestiging Nunspeet)!! Maar je kunt ook het dichtstbijzijnde kantoor (Markt 3, Epe) binnenlopen en laten regelen. Lees in het kort welke belangrijke rol je kunt vervullen als lid van de Rabobank door deze flyer te openen. Voor meer uitgebreide info met o.a veelgestelde vragen over de Clubkas Campagne kijk op www.ledenrabobanknoordveluwe.nl

Besteding
Onze tennisvereniging kan een bijdrage aan onze clubkas heel goed gebruiken voor o.a. de realisatie van een nieuwe bergingsruimte voor al het onderhoudsmateriaal of ondersteuning van jeugdactiviteiten. Er zijn altijd voldoende wensen binnen de club, waarbij we deze bijdrage goed kunnen besteden.

Laat iedereen op ons stemmen!!
Hoe hoog onze bijdrage wordt is dus afhankelijk van de deelname van onze leden. Belangrijk is om te weten dat ook familieleden, vrienden en kennissen mee kunnen stemmen als ze klant en lid (vanaf 12 jaar) zijn van Rabobank Noord Veluwe. Breng onze club onder hun aandacht en spoor hen aan om op onze club te stemmen. Hoe meer stemmen, hoe meer onze clubkas wordt gespekt.

Uitnodiging
Uiterlijk 16 maart 2018 ontvangen leden van de Rabobank een schriftelijke uitnodiging om te stemmen. De sluitingsdatum is 9 april 2018.

spekenstemTVW 2 400pix

 

SPEK EN STEM TVW!!!
Laat ons spaarvarken uitbuiken en knorren met een tevreden ‘big smile’. Julie bepalen of TVW spekkoper is bij de Rabobank Clubkas Campagne!!??

Wij willen jullie bij voorbaat danken voor jullie steun.


a3 clubkasposter tennis jpg 600

Het weer

Agenda

Afhangbord

Klik hier om digitaal af te hangen

Sponsoren