Foto_header_TVW_2020-14.jpg

carmen 1 vierkant 100x100Wil jij in deze tijd meer bewegen, en de 1,5 meter afstand aanhouden, dan is tennis hiervoor een geschikte sport.

Zomerchallenge is een compact lidmaatschap voor de maanden juni, juli en augustus.

Je kunt met familie en vrienden (her)ontdekken hoe geweldig en gezellig buiten tennissen is bij TV Wapenveld. De banen zijn 7 dagen per week beschikbaar en je krijgt toegang tot de TVW clubapp om online een baan te reserveren. TVW hanteert de richtlijnen van het RIVM en de KNLTB.

Kosten: 15 euro per maand per persoon. Voor een gezin met max. 4 personen op één adres: 30 euro per maand. Je kunt op elk moment instappen. Er zijn geen vrijwilligers verplichtingen gekoppeld aan dit tijdelijk lidmaatschap.

Voor inschrijving vul het digitale aanmeldformulier in, vink Zomerchallenge aan en verstuur deze met pasfoto.

Na ontvangst van je inschrijving ontvang je per email een bevestiging van je inschrijving en je bondsnummer. Na het installeren van de KNLTB clubapp uit de Appstore of Playstore en het aanmaken van een persoonlijke account, heb je de mogelijkheid om online een baan te reserveren.

Hoe installeer je de KNLTB Clubapp? Lees hier hoe je deze moet installeren op je mobiel en hoe je vervolgens online op de clubapp een baan kunt reserveren. Lukt het inloggen niet, loop deze vier stappen dan na!!

Een tijdelijke pas, nodig voor het openen van de poort op het park, wordt persoonlijk aan je uitgereikt door de Nieuwe Leden Commissie (NLC).

Voor meer informatie en vragen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Volg ons op Instagram en Facebook!!


TVW 2020 Poster Zomerchallenge Thijs voetbalversie 2


Het weer

 

Agenda

Geen evenement in de kalender
ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Afhangbord

Klik hier om digitaal af te hangen

Sponsoren