Foto_header_TVW_2020-7.jpg

We mogen de baan weer op vanaf maandag 11 mei!

Er gelden echter wel strikte voorwaarden. Wij volgen daarbij de richtlijnen van de KNLTB, maar zullen ook proberen in overleg met de gemeente toch iets ruimere mogelijkheden te verkrijgen. Als dat lukt laten wij dat later weten.

Allereerst:
- Voor de jeugd blijven de bekende richtlijnen van 29 april gelden zoals aangegeven in het herschreven protocol.
- Vrij spelen voor de jeugd is gepland op woensdag van 15.00 tot 16.30 uur onder begeleiding van trainer Wilco Lindeboom. Jeugd en ouders ontvangen een aparte mail hierover.
- Voor volwassenen is uitsluitend ENKEL spelen mogelijk. Uitzondering geldt voor personen, die samen onder één dak wonen, en die wel dubbel mogen spelen, waarbij beiden als één team spelen.
- Bij goed verloop zal mogelijk vanaf 1 juni dubbel spelen voor alle volwassenen mogelijk worden. Hierover volgt eind mei uitsluitsel.

Alle basisregels gelden:
- Bij klachten van neusverkoudheid, hoesten en/of koorts: blijf thuis en kom niet naar de baan.
- Ook als een huisgenoot dergelijke klachten heeft: kom niet naar de baan.
- Verder: houdt 1,5 meter afstand.

Daarnaast gelden op het park strikte voorwaarden, die zijn beschreven in bijgaand protocol. Bij dit protocol behoort het "Protocol verantwoord sporten' van de NOC-NSF met de versies 'Voor sporters' en 'Voor ouders en verzorgers' . Daarnaast heeft de KNLTB een snel leesbare poster met richtlijnen en hygieneregels opgesteld of zie hieronder.  

Vanaf maandag 18.00 uur zijn de banen 2 t/mn 4 alleen online op de TVW-clubapp te reserveren voor vrij spelen. Vanaf dinsdag 18.00 uur komen baan 5 en 6 extra beschikbaar.

Heb je nog geen clubapp? Lees hier hoe je deze moet installeren op je mobiel en hoe je online op de clubapp een baan moet reserveren. Lukt het inloggen niet, loop deze vier stappen na!!

Bij je komst op het tennispark is het niet nodig om deze 10 minuten van te voren te bevestigen op het afhangbord. Dit is om het gebruik van het afhangbord en het kruisen van veel mensen te voorkomen.

Dus samenvattend, je reserveert thuis online een baan en bij komst op het tennispark ga je via de kortste route direct naar je gereserveerde baan. Echter houd 1,5 meter afstand van elkaar.

Wij gaan er van uit dat wij allen het belang van opvolgen van deze regels onderschrijven en ook zo zullen handelen. Omdat het voor ons als club heel belangrijk is, dat wij weer de gelegenheid tot spelen kunnen bieden, zullen wij bij overschrijden van deze regels aanspreken en eventueel ook sanctioneren.

Wij hopen jullie snel weer op de baan te zien, en weer samen te kunnen genieten van onze geliefde sport.

Het bestuur


Richtlijnen voor tennis 800

Richtlijnen voor tennis hygieneregels 800

Het weer

 

Agenda

Geen evenement in de kalender
ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Afhangbord

Klik hier om digitaal af te hangen

Sponsoren