Foto-header-TVW-2016-34a.jpg

Zaterdag 16 maart van 9.00 tot 12.00 uur organiseert de Beheercommissie een ochtend voor leden die mee willen helpen bij het groenonderhoud op ons tennispark.

Snoeien van het groen en onkruid verwijderen in de vele groene perkjes zijn de belangrijkste werkzaamheden. Op deze Groenochtend begeleidt onze ervaren Albert Gratama de vrijwilligers en geeft de nodige aanwijzingen en tips over het onderhoud. Gereedschap zoals harken, schoffels en kruiwagens zijn in ruime mate bij de club aanwezig. Ook voor de koffie e.d. wordt gezorgd.

Adoptie groenperk 400 5    Adoptie groenperk 400 9

Met het organiseren van een Groenochtend willen we op de eerste plaats een nieuwe ‘Groene groep’ vrijwilligers formeren voor het groenonderhoud op het park. Als tweede punt willen we de mannen van het wekelijks baanonderhoud ontlasten van het vele noodzakelijke groenonderhoud. En het derde en zeker niet onbelangrijk, een goed onderhouden en groenrijk park is tenslotte een visitekaartje van onze club.

We zoeken daarom een groepje enthousiaste en gemotiveerde vrijwilligers, die het leuk en gezellig vinden om samen in het groen te werken. Kortom, vrijwilligers met groene vingers en een groen hart. Help ons om ons tennispark te 'ontgroenen' van al het onkruid en het picobello uit te laten zien voor de opening van het tennisseizoen.

Heren of dames, jong of oud (vanaf 12 jaar), huidig of startend vrijwilliger, veel of weinig ervaring met groen, etc. het maakt ons helemaal niets uit. Momenteel is het onderhoud een bolwerk van mannen, maar geëmancipeerde dames en jeugdleden zijn ook van harte welkom. Het gaat er vooral om dat het vrijwilligerswerk je aanspreekt, het groepsgevoel voor jou belangrijk is, je wilt andere clubleden en tennismaatjes ontmoeten en je wilt je inzetten voor je club. Ook voor de club is het van groot belang dat er veel vrijwilligers zijn. Vele handen maken licht werk en we houden samen de kosten en contributie laag.

Adoptievrijwilliger groenperkjes
Veel groenperkjes zoals in het middengedeelte, op het speelplein of aan beide zijden van het toegangspad hebben het gehele jaar het nodige onderhoud nodig. In navolging van de jaarlijkse Groenochtend zoeken we ook vrijwilligers, die één (of meerdere) van de vele groene perkjes willen adopteren.

Adoptie groenperk 400 1    Adoptie groenperk 400 15

Een adoptievrijwilliger is het gehele jaar zelf verantwoordelijk voor het regelmatig en netjes bijhouden van een perkje. Het gaat dan om het noodzakelijke snoeiwerk en het onkruid vrijhouden. Wanneer en hoe vaak bepaalt een adoptievrijwilliger helemaal zelf. Je zou bijvoorbeeld op een vaste tennisavond een kwartier eerder kunnen komen en dan eerst even het perkje even bijwerken. Dit zou je dan wekelijks, tweewekelijks of maandelijks kunnen doen. De adoptievrijwilliger vult dit zelf in.

Is je belangstelling gewekt voor de Groenochtend op zaterdag 16 maart en/of voor het adopteren van een groenperkje, meld je dan aan bij de beheercommissie via E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of M: 06-51918051. Graag je aanmelden zodat we weten of er voldoende vrijwilligers zijn op 16 maart.


VRIJWILLIGER BIJ TVW. JE MOET HET MAAR KUNNEN !


Adoptie groenperk 400 8   Adoptie groenperk 400 13

 

Het weer

 

Agenda

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Afhangbord

Klik hier om digitaal af te hangen

Sponsoren